Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 
Rólunk

 
 
2006-ban kezdtem el gyerekek korrepetálásával foglalkozni, amelynek során azt tapasztaltam, hogy az iskolákban használt tankönyvek sok tanuló számára érthetetlenül írják le az egyes tantárgyak anyagait. Ebből következően nem segítenek nekik megérteni és elsajátítani a tantárgy szabályait, összefüggéseit.
2008-ban részt vettem egy iskolai projekten, melynek az volt a célja, hogy a diákok megtanulják a nyelvtan alapvető részeit. A legeslegelejétől kezdtük átvenni velük a nyelvtan alapjait. Ennek során tisztáztuk velük azt, hogy mi az a szó, a tanár, a nyelvtan, a mondat stb. Miután véget ért a projekt, azt vettük észre, hogy a gyerekek hatalmas fejlődésen mentek keresztül, ami nemcsak a jegyeikben, hanem a tanuláshoz való hozzáállásukban is jelentkezett.

Ez a fejlődés nemcsak a tanulókra, hanem rám is nagy hatást gyakoroltak. Rájöttem, hogy milyen hatalmas a jelentősége annak, hogy érthetően és egyszerűen magyarázzuk el a gyerekeknek a nyelvtan alapvető részeit.

Ezután elhatároztam, hogy elkészítek egy olyan interaktív oktatóanyagot, amely egyszerűen írja le a gyerekeknek a nyelvtani szabályokat, és amely képes felkelteni bennük a nyelvtan iránti lelkesedést. 2088 augusztusában elkészült az első oktatóprogram, amely a "A magyar nyelvtan alapjai" címet kapta. Ezt követően kiadtam a "Nyelvtanból Ötös" című könyvet is, amely tulajdonképpen a DVD anyagát tartalmazza, csak könyv formájában.


Miután megjelentek az oktatóanyagok, sok-sok pozitív visszajelzést kaptam a szülőktől, akik azt is jelezték, hogy szeretnék, ha további tantárgyakból is készítenék oktató DVD-ket. Ekkor született meg bennem az elhatározás, hogy elkészítem a matematikához, a biológiához, a fizikához és a kémiához kapcsolódó programokat is.

Mivel egy DVD elkészítése sok időt vesz igénybe, ezért a Tantaki csapata folyamatosan bővül annak érdekében, hogy a kiadott termékek még gyorsabban eljussanak a gyerekekhez, és hogy még tökéletesebbek legyenek.
 
A munka eredményeként elkészítettük az általános iskolai matematika összes évfolyamának anyagát, illetve napvilágot láttak a kémia, a fizika, a biológia, valamint a helyesírás oktatóprogramok is.

Legfőbb célunk az, hogy a jövő generációja valós tudással és megértéssel rendelkezzen, valamint hogy a tanulás ne kínszenvedést, hanem szórakozást jelentsen számukra.


Nagy Erika
ügyvezető igazgató,
tananyagok minőségellenőrzése
Domonkos Árpád
tulajdonos ügyvezető
 
 


KémiaKapcsolatRendelje meg!InformációAdatvédelmi nyilatkozat
 
 
 
Oldaltérkép