Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

Nincs többé kínszenvedés...
nincsenek rossz jegyek...
nincsenek magas korrepetálási költségek!


A Kémiából Ötös oktatóanyagok ezt nyújtják
Önnek és Gyermekének!


Nem hiszi?

Akkor győződjön meg az oktatóanyagok hatékonyságáról
vásárlás előtt!


Próbálja ki őket most INGYEN!

Kémiából Ötös DVD
7. osztályosoknak
Kémiából Ötös DVD
8. osztályosoknak


A kémia oktatóprogramról írták:
 
 
 Kedves Erika!

Gratulálunk az újabb nagyszerű kémiai DVD-hez! Ebben a témában szakemberek vagyunk. Férjem is, és én is 40 éven át a BorsodChem Rt.-ben dolgoztunk (sikeres) vegyész technikusként.

Nem azért választottuk ezt a pályát, mert a kémiát szerettük vagy értettük, hanem mert biztos munkahelyi kilátásaink voltak ebben a szakmával.
A kémia tudása nélkül nem létezhetne pl.a gyógyszeripar, az olajipar, a vegyipar, a műanyagfeldolgozás, illetve a kozmetikai ipar sem.

Az Irinyi János Vegyipari Technikumban a vegyészképzés az érdektelenség miatt megszűnt. Mára órási hiány van szerves és szervetlen vegyészekből.
Ahhoz, hogy a legszükségesebb munkaerőigényeket kielégítsék munkanélkülieket képeznek át 6-8 hónap alatt. (Akik ugyancsak nem azért kerülnek erre a pályára, mert szeretik a kémiát.)

Az így megszerzett tudás csak a legszükségesebb - alapszintű tudást igénylő- munkakörnek felel meg. Ezzel még nem oldódik meg a középszintű csoportvezetői, művezetői munkaköri igény.

Életem során nem találkoztam még olyan gyerekkel, aki azt mondta volna: "szeretem a kémiát". Úgy gondoljuk, hogy ezzel a DVD-vel sikerülhet a fiatalokkal megértetni és megszerettetni ezt a tantárgyat.

A mindennapi életünket körülvevő jelenségek egyszerű, világos magyarázataival felkeltik a fiatalok érdeklődését. Az igazi nagy siker ebben van, mert megnő az érdeklődés a kémiai területek irányába is.

Az vegyipari cégek csúcsvezetői még nem is tudják, hogy talán most indul el valami, ami az Ő sikereihez nélkülözhetetlen. Erről jut eszembe, hogy ha tudnának a kémiai DVD-ről, talán még szponzorálnák is.

További sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel,
Molnár Jánosné
2010.03.06.


Ha Ön is szeretné, hogy Gyermeke
biztos tudást és megértést szerezzen kémiából,
akkor ne habozzon!


RENDELJE MEG
a kémiai oktatóanyagok valamelyikét MOST!
 

KémiaKapcsolatRendelje meg!InformációAdatvédelmi nyilatkozat
 
 
 
Oldaltérkép