Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 
Rendelési útmutató

 
Ha vásárolni szeretne termékeink közül,
akkor a következő lépéseket kell megtennie:

1.Kattintson a "Rendelje meg!" menüpontra (felső menüsor), ahol a kémia oktató-anyagok között válogathat.
2.Ha kiválasztotta az Önnek megfelelő oktatóanyagot, akkor töltse ki a megrendelő űrlap rovatait.
3.Miután kitöltötte az űrlapot, már csak annyi a dolga, hogy a "Megrendelem" gombra kattintva leadja a rendelését.
4.Miután ez megtörtént, egy visszaigazoló oldalra fog kerülni, amely leírja, hogy a megrendelése sikeresen eljutott hozzánk.
5.Ha Önt a kémián kívül más tantárgyak is érdeklik, akkor kattintson a "További tantárgyak" menüpontra (jobb oldali menüsor). Ezen az oldalon válogathat az összes termék között.
6.Amennyiben rendelni szeretne a további termékeink közül, úgy rá kell kattintania a kiválasztott DVD-hez vagy könyvhöz tartozó "Megrendelem" gombra. Ekkor egy űrlap oldalra fog kerülni, ahol szintén ki kell töltenie a megrendelő űrlapot.
7.Az űrlap kitöltése után ismét egy visszaigazoló oldalra fog kerülni, amelyből tudni fogja, hogy a rendelése megérkezett hozzánk.


Rendelés után

 
1.Amennyiben Ön postai utánvétet jelölt meg fizetési módként, abban az esetben a csomag megérkezésének az időpontjában kell kifizetnie a megrendelt termékek árát. A küldeményt a GLS futára fogja Önnek kézbesíteni a megadott címen. Ha éppen nem tartózkodik az űrlapban megadott címen, akkor a futár egy értesítőt fog bedobni a postaládájába, amellyel el tudja érni őt, hogy egyeztessen egy következő szállítási időpontot vagy másik címet.
2.Ha Ön banki átutalással szeretné kifizetni a rendelését, akkor a következő számlaszámra szíveskedjen küldeni a megrendelés összegét + 990 Ft postaköltséget:

Tantaki Kft.
Bankszámlaszám: 11705998-21286959-00000000
(OTP Bank)


Amint megérkezett hozzánk az összeg, postázzuk Önnek a csomagot.

Amennyiben a rendelést követő egy héten belül nem utalja át az összeget, akkor sajnos törölnünk kell a megrendelését!
3.Figyelem! Ha Ön semmiféle igazolást nem kapott a rendelése sikerességéről, akkor az valószínűleg nem érkezett meg hozzánk. Ebben az esetben kérem, adja le ismét a rendelését, vagy lépjen velünk kapcsolatba a következő telefonszámok valamelyikén:
06 70 940 6326

 
Hogyan fizethet?

 
Postai utánvéttel
Ha Ön postai utánvéttel szeretné megkapni a termékeket, akkor a GLS futára fogja kézbesíteni Önnek a küldeményt arra a címre, amelyet az űrlap kitöltésekor megadott.
Ha nem tartózkodik a megadott címen a kézbesítés időpontjában, akkor a futár egy értesítőt fog bedobni a postaládájába, amivel el tudja érni őt, hogy egyeztessen egy következő szállítási időpontot vagy másik címet.


Postai utánvét esetén a postaköltség 1250 Ft.

Banki átutalással
Ha Ön átutalás útján szeretne fizetni, akkor a következő számlaszámra kell utalnia a megrendelése összegét + 990 Ft postaköltséget:

Tantaki Kft.
Bankszámlaszám: 11705998-21286959-00000000
(OTP Bank)


Amint megérkezett a számlánkra az összeg, azonnal postázzuk Önnek a termékeket.

Fontos!
Amennyiben a rendelés leadását követő egy héten belül nem utalja el az összeget, abban az esetben sajnos törölnünk kell a rendelést.

Külföldről leadott rendelés esetén
Ha Ön külföldről rendel tőlünk, akkor csak banki átutalással tudja kifizetni a rendelés összegét, ugyanis nincs arra lehetőségünk, hogy külföldre is postai utánvéttel küldjük el a termékeket.

Ön két lehetőség közül választhat:

1. A megrendelt DVD-t megkaphatja tőlünk letölthető formátumban. Ez azt jelenti, hogy Ön ugyanazt az anyagot fogja megkapni, ami a fizikailag megfogható DVD-n van, csak nem kell betennie egy DVD-t a gépébe ahhoz, hogy elinduljon a program, hanem egyszerűen csak letölti a számítógépére, és már indíthatja is.

2. Kérheti tőlünk a DVD-t kézzel megfogható formában is. Ekkor postai úton fogjuk Önnek elküldeni a terméket, miután elküldte az összeget + a postaköltséget a számlánkra.

Ahová az összeget küldeni kell:

Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63 1070 0024 4894 5208 5110 0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank

 
Jó vásárlást kívánunk!
 


 
 

KémiaKapcsolatRendelje meg!InformációAdatvédelmi nyilatkozat
 
 
 
Oldaltérkép