Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

Információk


Tantaki Kft. (1015 Budapest, Donáti u. 67. 3/13.)


A weboldal látogatása

A kemia.info internetes oldal látogatása során egy ellenőrző filet (cookie) kaphat weboldalunktól, az oldalunk látogatottságát mérő Google Analytics –től. A mérési adatokat a Google Analytics tárolja, ezért tájékoztatást csak Ők tudnak kiadni.

Az oldalon való böngészéshez semmilyen személyes adatot nem kell megadnia.


Hírlevél feliratkozás

A kemia.info oldalán lehetősége van arra, hogy rendszeresen, ingyenes oktatóanyagokat, leveleket kapjon. Ehhez fel kell iratkozni a hírlevelünkre, és meg kell adnia a nevét és az e-mail címét.
Az Ön által megadott adatokat a szerverünkön rögzítjük, és harmadik félnek semmilyen esetben nem adjuk ki. Továbbá a rendszerünk rögzíti a számítógépe IP címét, és a feliratkozás időpontját.
Amikor Ön feliratkozik a hírlevelünkre, egyidejűleg beleegyezik abba, hogy promóciós- és reklámanyagokat küldjünk a megadott e-mail címére.Oktatóanyagok vásárlása


A kemia.info oldalon lehetősége van kémia oktató DVD-k és könyvek vásárlására.
Ebben az esetben meg kell adnia nevét, e-mail címét, postázási címét, telefonszámát, számlázási nevét és címét. Csak abban az esetben tudjuk postázni a megrendelt terméke(ke)t, amennyiben ezen személyes adatok megadásával elküldi nekünk a megrendelő formanyomtatványt.
Az Ön személyes adatait a szerverünkön tároljuk, és harmadik félnek semmilyen esetben ki nem adjuk, kivéve jogerős bírósági megkeresés esetében.
Az oktató DVD-k csak és kizárólag otthoni vetítés célját szolgálják! Tehát iskolákban, csoportos oktatáshoz nem lehet felhasználni. Ha nyílvános helyen szeretné felhasználni az anyagokat, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megfelelő licensz megszerzéséhez!
KapcsolatAz adatkezelés időtartama

Az Ön által megadott adatokat (hírlevél-feliratkozáskor: név, e-mail cím, vásárláskor: név, e-mail cím, telefonszám, postázási cím, számlázási név, számlázási cím) addig tároljuk, amíg Ön nem kéri azok törlését.
Az általunk kiküldött hírlevelek tartalmaznak egy leiratkozó linket, ami lehetővé teszi, hogy bármikor leiratkozzon a hírlevelünkről. Ebben az esetben a rendszerünk automatikusan törli az adatait.


Az adatkezelés célja

Az Ön által megadott sezmélyes adatokat (hírlevél-feliratkozás, termékek vásárlása esetén) a felhasználók beazonosítása érdekében rögzítjük, hogy pl. a megrendelt termékeket ki tudjuk szállítani.KémiaKapcsolatRendelje meg!InformációAdatvédelmi nyilatkozat
 
 
 
Oldaltérkép