Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 
Köszönjük a rendelést!

Postázás előtt telefonon fogjuk Önt értesíteni
a csomag érkezéséről.

 
Ha nem írt be más fizetési módot a Megjegyzés rovatba, akkor a megrendelt terméket/ termékeket postai utánvéttel fogja megkapni. Ez azt jelenti, hogy a csomag átvételekor a postásnak kell kifizetni a termék/termékek árát.

Amennyiben Ön nem tartózkodik a megadott címen a kézbesítés időpontjában, akkor a postás egy értesítőt fog bedobni a postaládájába. Az értesítőn fel lesz tüntetve, hogy hol tudja átvenni a megrendelését.

Fontos!

A posta csak 10 munkanapig tárolja a küldeményeket! Ha Ön nem veszi át 10 munkanapon belül a megrendelt terméket/termékeket, akkor a posta visszaküldi azt címünkre. Ebben az esetben legközelebb csak úgy tud tőlünk rendelni, ha a kiválasztott terméket/termékeket előre, banki átutalással kifizeti.

Amennyiben a megrendelését átutalással szeretné kifizetni, akkor a következő bankszámlaszámra kell utalni az összeget + 990 Ft postaköltséget:

Tantaki Kft.
Bankszámlaszám: 17000019-12386556
(AXA Bank)


Kérem, nézze meg e-mail fiókját annak érdekében, hogy megbizonyosodjon a rendelése sikerességéről. Amennyiben megérkezett Önhöz a visszaigazoló e-mail, eljutott hozzánk a rendelése. Ellenkező esetben adja le újra a rendelést, vagy hívjon minket a következő telefonszámon: 06 70/ 940 63 26

Üdvözlettel,
Nagy Erika
KémiaKapcsolatRendelje meg!InformációAdatvédelmi nyilatkozat
 
 
 
Oldaltérkép